Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0

DESIGN COLLABORATIONS

This forum gathers designers, photographers and brands from around the world who make their own interpretation of wall murals. All are passionate creators with a message to convey through their creations.

BECOME A REBEL – JOIN THE COLLABORATION

Are you an established designer or photographer with a passion for wallpaper? Or do you have a brand that is suitable for wall murals and want to reach an international audience? Apply to become a member!

Our idea is that our Design Collaborations will constantly grow with new talented partners.
Lisätietoa

 

TRES TINTAS BARCELONA

Barcelona situated wallpaper lovers ​​and second generation wallpaper visionaries​ ​of contemporary design. ​They​ ​​create exclusive collections of wallpaper and fabrics ​designed by ​talented artists​.

Näytä kaikki mallit

STEFAN JANS

Suosin eteenpäin suuntautuvaa ajattelutapaa, innovatiivisia malleja muotiin, sisustukseen ja tarvikemarkkinoille. Useimpien mallejen kohdalla inspiraationa on toiminut joko valokuva, piirrustus, maalaus tai niiden yhdistelmä.

Näytä kaikki mallit

REBECCA ELFAST

Taustani arkkitehtuurin parissa näkyy kiinostuksena rakennuksia , ihmisten kädenjälkeä, linjoja, toistuvuutta ja kuviointia kohtaan. Se on tärkeää minulle, että kädenjälki on havaittavissa. Vaikka se olisi hieman rumaa, epätäydellistä, sillä on oma tarinansa kerrottavanaan.

Näytä kaikki mallit

MATTIAS BACKSTRÖM

Valokuvillani haluan ihmisten näkevän ympäristön uusin silmin. Jokin, joka tuntuu tylsältä ja harmaalta silmin katsottuna, voi muuntautua moderniksi taideteokseksi kameran linssin lävitse katsottuna.

Näytä kaikki mallit

MARJOLIJN FOSSEN

Ideat töihini tulevat eri lähteistä. Luonto toimii isona ispiraation lähteenä sen epäsäännöllisten kuvioiden ja rakenteiden vuoksi. Arkkitehtuuri ja geometria ovat myös vahvasti läsnä töissäni.

Näytä kaikki mallit

LOUISE JONES

Louise Jones on graafinen suunnittelija Australian Melbournesta. Louise luo ainutlaatuisia taidemalleje sekä sisustukseen että muotiin. Hänen tapansa työskennellä on moninainen – valokuvia, maalausta ja piirroksia.

Näytä kaikki mallit

LINN WARME

Se alkaa aina piirrustuksella, kynällä ja paperilla. Pienillä kynän vedoilla, jotka täyttävät pinnan ja muodostavat linjakkaat muodot. Puut kasvavat ja eläimet heräävät eloon. Mielikuvitusmaailmassani luonto kasvaa villinä.

Näytä kaikki mallit

LINDA VÄNNSTRÖM

Työskentelen visuaalisena suunnittelijana, erikoistuen varsinkin kuvioihin ja painatukseen. Työskennellessäni etsin, tutkin ja luotan paljon omaan intuitiooni. Suunnittelemillani malleilla haluan kertoa tarinoita ja herättää tuntemuksia ihmisissä.

Näytä kaikki mallit

HELEN DARDIK

Kuvailisin tyyliäni sanoilla elinvoimainen, kansanomainen ja leikkisä. Työskennellessäni luotan vesiväreihin, öljyyn, peiteväreihin, koruompeleihin ja vinyyleihin. Inspiraationi kumpuaa lapsuudestani, kolmelta tyttäreltäni, luonnosta, vintage kirjoista ja keskiajan muotoilusta.

Näytä kaikki mallit

GUSTAVO ORENSZTAJN

Rakastan valokuvausta – se on minulle intohimo ja pakko. Vaikka pidän enemmän liikuttamattomista kohteista myös liike inspiroi minua. Filmi kiehtoo ja on inspiraation lähde.

Näytä kaikki mallit

FRANS VERSCHUREN

Sunnittelemani mallit ovat yleensä isoja kuvioita, jotka useimmat kokoan omin käsin. Kaiken perusta on materiaali, maali ja muste käsintehdyllä paperilla. käytän mielelläni isoa japanilaista sivellintä, joka luo paljon efektejä.

Näytä kaikki mallit

FRANCISKA MUNCK-JOHANSEN

Luonto on suurin inspiraatio lähteeni. Pidän upeista maisemista – korkeista huipuista ja syvistä rotkoista. Haluan vangita todellisia tunnelmia , jotka ovat suurempia kuin me ihmiset.

Näytä kaikki mallit

EVELINA WALDEMARSSON

Olen graafinen suunnittelija Tukholmasta. Piirtäjä ja mallitaiteilija , joka etsii jatkuvasti tasapainoa. Kun viivat eivät ole suoria, annan värien rauhoittaa ja päinvastoin. Haen inspiraatiota kokemuksistani, paikoista joissa käyn sekä ihmisistä joita tapaan. Siksi jokaisella mallillani on oma tarinansa kerrottavana.

Näytä kaikki mallit

 
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5