Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0
Näytä kaikki suunnittelijat

FRANS VERSCHUREN

Synnyin Hollannin eteläosassa, missä on paljon tekstiiliteollisuutta. Syvemmällä etelässä on Maastricht ja taidealan koulu, missä opiskelin suunnittelijaksi. Ensimmäinen työni vei minut vielä etelämmäksi, aina Milanoon asti. Siellä työskentelin muotialan yrityksessä. Sunnittelemani mallit ovat yleensä isoja kuvioita, jotka useimmat kokoan omin käsin. Kaiken pohjana toimii materiaali, maali ja muste käsintehdyllä paperilla. käyttän usein isoa japanilaista sivellintä, joka luo paljon efektejä. Värien sekoitukset luovat kontrasteja sekä kerroksia väreihin. Minua motivoivat abstraktit aiheet, yksinkertaiset kukat ja lehdet. Lisäinspiraatiota saan kaunokirjallisuudesta, maalauksista ja käsitöistä, erityisesti keramiikasta. Viime aikoina olen käyttänyt matkustellessani otettuja kuvia apunani.


 

Tigermarble

Joskus sattuma ohjaa myös suunnittelijaa. Tämä malli oli alkujaan riisipaperin lehti, jonka yritin maalata tasaiseksi taustaksi. Kun paperi kuivui, siihen oli muodostunut tiikerimarmoria. Upea virhe, jonka tuloksena syntyi tämä eläimen nahkaa ja ornamenttia yhdistelevä malli.

43,00 € / m2

osta tuote Lisätietoa

Sam F

Spontaanien maalareiden työ on aina innostanut minua. Pidän erityisesti värikkäiden musteiden sekoittumisen luomista efekteistä ja dynamiikasta. 

43,00 € / m2

osta tuote Lisätietoa

Paint Flowers

Aasialainen kalligrafia on  yksi  suuri rakkauteni. Japanilaisten siveltimien luoma jälki on yksi rikkaimmista. Ei tarvitse tehdä paljoa luodakseen paljon. Kukkia riisipaperilla, ole hyvä. 

43,00 € / m2

osta tuote Lisätietoa

Colorbomb

Tämä design syntyi kun yhdistin monia eri akryylivärejä pinkille pohjalle. Kuivunut maalit ja öljyvaha luovat kontrasteja ja varjoja värikylläiselleen tapettiin.

43,00 € / m2

osta tuote Lisätietoa

 
Näytä kaikki suunnittelijat
 
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5