Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0
Näytä kaikki suunnittelijat

MATTIAS BACKSTRÖM

Valokuvillani haluan ihmisten näkevän ympäristön uusin silmin. Jotain, joka tuntuu tylsältä ja harmaalta silmin katsottuna, voi muuntautua moderniksi taideteokseksi kameran linssin lävitse katsottuna. Vaikka kiirehdimme töistä kotiin, meidän pitäisi yrittää irroittaa silmämme matkapuhelimistamme. Sitten voisimme huomata asioita, muotoja, kuviota ja pintoja, jotka kerjäävät huomiotamme.


 

What dreams are made of

Löydän harvoin pilvenpiirtäjiä, jotka näyttävät läpinäkyviltä. Entäpä jos pilvet eivät olisi olleet leikissä mukana kun ohitin tätä rakennusta kävelyllä ? Ehkäpä pilvet haluavat tehdä yhteistyötä valokuvaajan kanssa ? Olen kuitenkin iloinen , että patterit olivat ladattuina tänä unelmien päivänä Isossa Omenassa. 

43,00 € / m2

osta tuote Lisätietoa

No sleep till Brooklyn

Beastie Boysin tunnettu kappale “ No Sleep till Brooklyn “  ei sinällään paljon liity Brooklyniin. Sitä minä kuitenkin hyräilin ottaessani tämän kuvan kuuluisasta maamerkistä vähän normaalisti poikkeavasta kuvakulmasta. 

43,00 € / m2

osta tuote Lisätietoa

Love sees no color

Jokaisella on lempivärinsä tai väri, jota inhoamme. Minä pidän sekoitetuista väreistä, joissa on vähän sitä ja tätä, koska monivärinen elämä on rikkaampaa ja kiinnostavampaa. Tässä kuvassa on aina mukana juuri sitä väriä, joka sopii päiväsi tunnelmaan. Elämä on kaunista, lisää siihen vain vähän väriä. 

43,00 € / m2

osta tuote Lisätietoa

Concrete Jungle

Kun kävelee yksin sunnuntaiaamuna korkeiden  toimisto- ja pankkirakennusten välissä , tuntee itsensä muurahaiseksi. Rakennukset ovat pelottavia ja nimettömiä, mutta silti kauniita. Tuntui rauhalliselta ja turvalliselta , vaikka olin eri kaupungissa, toisessa maailmassa. Vapaudentunne on mieletön tunne. 

43,00 € / m2

osta tuote Lisätietoa

 
Näytä kaikki suunnittelijat
 
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5