Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0

Uusi kokoelma #2 - Frontage

Joulukuussa 2013 esittelemme uuden kokoelmamme Frontage. Joka kuukauden päivänä ilmestyi uusi malli ja kertomus sen takana.
Wall Mural Frontage

Päivitetty Morroccan

2013-12-24

JOULUKUUN 24 PÄIVÄ - MARRAKECH

 

Marrakech on energisoiva ja kiehtova tapetti täynnä väriä ja lämpöä. Inspiraatio sille on Marokosta. Tapetti on kevyempi ja helpompi ymmärtää verrattuna perinteisiin marokkolaisiin malleihin. Se näyttää täydelliseltä huoneessa, jonka fiilistä tehostetaan lyhdyillä ja pirteän värisillä tyynyillä.

 

Älä missaa muitakaan tapettejamme, joissa Marokko on toiminut innoituksen lähteenä, Havanna ja Marrakech Black. Havannassa mukana myös valkoisia laattoja. Marrakech Black , joka oli 12 tapettimallimme , on mustavalkoinen Marrakech malli.

 

Tästä Marrakech malleihin -> 

Päivitetty Morroccan  - Interior
Päivitetty Morroccan  - Wallpaper

Iltapäiväteet messuhallissa

2013-12-23

JOULUKUUN 23 PÄIVÄN PANEELI

 

Tämä puupanelimalli, joka löytyi kotikaupúnkimme kasarmin kahvilasta . Sitä katsellen sotilaat soivät päivällisensä . Muutama vuosi sitten paikasta tehtiin kahvila, jossa säilytettiin alkuperäisiä materiaaleja. Tänä päivänä tilassa voi nauttia iltapäiväteet , vaikka et ole sotilas.

 

Pidämme panelista niin paljon, että siitä piti tehdä myös valkoinen versio. Mistä sinä pidät ?

 

Siirry katsomaan -> 

 

 

Iltapäiväteet messuhallissa - Interior
Iltapäiväteet messuhallissa - Wallpaper

Rakenteellinen ja vahva

2013-12-22

JOULUKUUN 22 PÄIVÄ - PUUKEHYKSIÄ

 

Meillä on useita tapetteja, joissa on metallia ja vielä enemmän niitä, joissa on puuta. Tässä sekä että - puuta ja metallia. Pidämme mallin ajattomuudesta ja ajatuksesta , että puu on luonnosta, metalli ihmisen työstämää.

 

Siirry katsomaan - > 

 

 

 

Rakenteellinen ja vahva - Interior
Rakenteellinen ja vahva - Wallpaper

Jumalainen yhdistelmä

2013-12-21

JOULUKUUN 21 PÄIVÄ - RATIO

 

Ratio on geometrinen tapettimalli, jonka värit ovat minimalistisen harmaat. Tämän mallin ajatus perustuu matematiikan periaatteeseen

Kultaisesta leikkauksesta.

 

 

Siirry katsomaan ->

 

Jumalainen yhdistelmä - Interior
Jumalainen yhdistelmä - Wallpaper

Kuin avointa kirjaa

2013-12-20

JOULUKUUN 20 PÄIVÄ - VANHAN KIRJAN SISUKSET

 

Uppotuminen hyvän kirjan saloihin ja talvi-iltojemme ilo. Vintage books, Inside on täydellinen tapetti lukunurkkaukseen. Jos haluat lukea sängyssä, sohvalla tai työhuoneessa - tämä upea, mukava tapetti sopii mihin vain.

 

Neljäs tapetti joulukalenterissamme on  tapetti upeista kirjan kansista. Pelkät kannet eivät vain olleet upeat, sillä tämä tapetti on kirjan sisällöstä.

 

Siirry katsomaan -> 

 

 

Kuin avointa kirjaa - Interior
Kuin avointa kirjaa - Wallpaper

Seinät terästä

2013-12-19

JOULUKUUN 19 PÄIVÄ - TERÄSTÄ

 

Tämä tapetti kuvaa naarmuuntunutta metallipintaa, mutta ei varsinaisesti teolliseen tyyliin. Emme kuvailisi tätä tapettia lämpimäksi tai  mukavaksi. Makea se on siitä huolimatta ja upea yhdistelmä pehmeää ja kovaa, kylmää ja kuumaa. Yhdistettynä lämpimiin, pehmeisiin torkkupeittoihin ja tyynyihin - toimii. Voit myös jättää pehmentämättä - Sinä päätät.

 

Siirry katsomaan -> 

 

 

Seinät terästä - Interior
Seinät terästä - Wallpaper

Riisuttu ja viimeistelemätön

2013-12-18

JOULUKUUN 18 PÄIVÄ - BATTERED WALL

 

Tämä seinä on suosikkikahvilastamme. Kun kahvilaa remontoitiin ja seiniä purettiin tapetti ja maalikerrosten alta paljastui tämä upea pinta. Seinä näytti niin upealta, että se jätettiin sellaiseksi. Pinta oli meistä niin upea ja innostava, että päätimme jäkaa sen kanssamme. Saimme luvan kuvata seinän ja niinpä syntyi  Battered Wall. Se näyttää ihan yhtä upealta kahvilassa, kuin se näyttää kotona. Mihin sinä tämän laittaisit ?

 

Siirry katsomaan -> 

 

 

Riisuttu ja viimeistelemätön - Interior
Riisuttu ja viimeistelemätön - Wallpaper

Solid concrete - silkkaa betonia

2013-12-17

JOULUKUUN 17 PÄIVÄ - BETONIA

 

Teollisen tyylin innoittamina otimme valikoimiin tämän klassisen ristikko-mallin ja päivitimme sen betonitaustaan. Ristikko on tuttu kuosi tapetissa vuosisatojen ajan. Yhdistelmä sen sijaan on tätä päivää ja tuo vanhan ja uuden lähelle toisiaan.

 

Tapettia saa kahdessa eri sävyssä. Alkuperäinen Concrete Trellis on keltaisen sävyinen  mutta sitä saa myös mustavalkoisena  versiossa Concrete Trellis, grey.

 

Siirry katsomaan -> 

 

Solid concrete - silkkaa betonia - Interior
Solid concrete - silkkaa betonia - Wallpaper

Viimeistelemättömiä , rouheita pintoja

2013-12-16

JOULUKUUN 16 PÄIVÄ - TERÄSLAATTOJA

 

Sisusta teolliseen tyyliin ! Riisuttua,  raakaa , hiomatonta. Sekoita valkoista, harmaata ja mustaa tähän rajuun tapettiin. Tyyli , jossa yksityiskohtien on oltava rouheita ja viimeistelemättömiä - vapauttava tyyli !

 

Siirry katsomaan -> 

 

Viimeistelemättömiä , rouheita pintoja - Interior
Viimeistelemättömiä , rouheita pintoja - Wallpaper

Knock on wood - puuta päin !

2013-12-15

15 JOULUKUUTA - BOARDS

 

Luonto on loppumaton inspiraation lähde sisustajille ja arkkitehdeille. Itse pidämme rustiikkisesta ja mukavasta tapetista Boards.  Puu on paljon monimuotoisempaa kuin ensin ajattelisi. Puulajeja on lukemattomia. Jos et pidä männystä, saatat löytää suosikkisi tammesta tai vanerista.

 

Täältä löydät puuta sen eri muodoissaan ;   Wooden Frames, Horizontal boards, Wooden Slats, Panel.

 

 

Siirry katsomaan -> 

Knock on wood - puuta päin ! - Interior
Knock on wood - puuta päin ! - Wallpaper

Faux Marble tapetti - marmoria

2013-12-14

JOULUKUUN 14 PÄIVÄ - FLOW

 

Marmori on suosittua sekä sisustuksessa ja muodissa. Tämä malli jatkaa samaa teemaa. Malli on saatu aikaan käsintehdyllä marmorointitekniikalla , jolla on saatu aikaan tavallista marmoria dramaattisempi ja tummempi pinta.

 

Saatavilla myös vaaleampi versio   Flow, white.

Jos etsit klassisia marmoripintoja, katso  Marble Tiles.

 

Mallit ovat parhaimmillaan isoina pintoina. Sivuilla voit tarkastella yksityiskohtaista näkymää tapeteista, joissa näet pienet yksityiskohdat. Katso tapetin detaljit tästä.

 

Siirry katsomaan -> 

 

 

Faux Marble tapetti - marmoria - Interior
Faux Marble tapetti - marmoria - Wallpaper

Eri näkökulmasta

2013-12-13

JOULUKUUN 13 PÄIVÄ - TIN PLATES ONTARIO, MUSTA

 

Tässä mallista vanhoja kattolaattoja Ontariolaisen Woodstock pankin katosta.  Itse asiassa tapetissa on laattojen tausta. Kuvatessamme laattoja huomasimme että laatan tausta oli yhtä upea kuin etupuolikin.

Halusimme antaa sille paikan Frontage kokoelmassa. Oletko utelias näkemään miltä etupuoli näyttää ? Katso Tin Plates Ontario tästä.

 

Saatat muistaa tapetin amerikkalaisserkun  Tin Plates Nebraska , joka oli joulukalenterin toinen tapetti

 

 

Siirry katsomaan ->

Eri näkökulmasta - Interior
Eri näkökulmasta - Wallpaper

Mustavalkoisia laattoja

2013-12-12

JOULUKUUN 12 PÄIVÄ - MARRAKECH, MUSTA

 

Marokkolaiset laatat ovat loppumattomien kuvioiden ja yhdistelmien maailma. Ne sopivat yhtä hyvin lattiaan, seinään ja kattoon. Vaikka tapetin malli on rohkea ja monimuotoinen, tyylikkäänä se sopii monen tyyppisiin koteihin. Se voidaan hienosti yhdistää myös valkoisiin laattoihin.

 

Siirry katsomaan -> 

 

 

 

Mustavalkoisia laattoja - Interior
Mustavalkoisia laattoja - Wallpaper

Geometrisia arvoituksia

2013-12-11

JOULUKUUN 11 PÄIVÄ - HEXAGON

 

Hexagon-mallin alkuperä vie meidät Barcelonan kaduille ; Passeig de Grada nimeltään. Kuten monet rakennukset kadun varrella, myös katukivet on suunnitellut kuuluisa katalonialainen arkkitehti Antoni Gaudi ( 1852-1926 ). Gaudin arkkitehtuuria pidetään Art Nouveau tyylin edustajana , mutta hänen tyylinsä on vaikuttanut moneen muuhunkin tyylisuuntaan. Hän käytti usein geometrisia muotoja sekoittaen niitä uskonnollisiin ja merellisiin aiheisiin. Simpukanmuotoa näkyy usein hänen suunnittelemissaan katoissa, portaissa ja rakenteissa. Tai kuten häissä katukivissä , jossa se on yhdistetty geometriseen muotoon.

 

Näillä kivillä oli ihana kävellä, mutta sopisi myös upeasti vaikkapa kattotapetiksi . Mihin sinä sen asentaisit ?

 

Siirry katsomaan -> 

 

 

Geometrisia arvoituksia - Interior
Geometrisia arvoituksia - Wallpaper

Vielä pystyssä

2013-12-10

JOULUKUUN 10 PÄIVÄ - MAIRIE

 

Tämä piirustus löytyi vanhasta kirjakaupasta. Se kuvaa Pariisin kaupungintaloa. Rakennus piirrettiin vuonna 1872 ja se on vielä pystyssä. Sen voit löytää myös Google Mapsien street view sovelluksesta.

 

Jos pidät tyylistä, älä missaa myöskään tapetteja  Hotelli Hachette ja Hotelli Des Ventes. Muista myös Architect, joka oli joulukalenterimme ensimmäinen julkaisu. Kaikkia neljää tapettia saa kahdessa värissä, mustavalkoisena ja vanhan sävyisenä , jossa niiden ikä korostuu haalenneina ja kuluneina fiiliksinä.

 

Siirry katsomaan ->

Vielä pystyssä - Interior
Vielä pystyssä - Wallpaper

Patinoituneita Timatteja

2013-12-09

JOULUKUUN 9 PÄIVÄ - PATINATED DIAMONDS

 

Jos katsot Frontage kokoelmaa näet, että se sisältää paljon ikääntyneitä pintoja. Vanhoissa pinnoissa on uskomatonta kauneutta ja rosoa. Patinated Diamonds kuvaa tätä kauneutta hyvin. Tapetin kuvio on sininen harlekiini. Pehmeät muodot hiovat terävät kulmat kauniiksi kokonaisuudeksi.

 

 

 Siirry katsomaan->     

 

 

Patinoituneita Timatteja - Interior

Arkisto

2013-12-08

JOULUKUUN 8 PÄIVÄ -ARCHIVE

 

Laatikot ovat alkuperäisin paikallisesta kukkakaupasta. Eräänä perjantai-iltapäivänä kukkia ostaessa silmämme osuivat laatikoihin ja suunnittelutoimistossa niistä , kuinka ollakaan, syntyi upea tapettiseinä.

 

Siirry katsomaan ->  

 

 

 

Arkisto - Interior
Arkisto - Wallpaper

Paper work - paperitöitä

2013-12-07

JOULUKUUN 7 PÄIVÄ - PAPERITÖITÄ

 

Perjantai iltapäivänä suunnittelijamme Johanna päätti ryhtyä paperihommiin. Tällä kertaa paljon mielenkiintoisempiin , kuin sanasta voisi päätellä. Hän teki kollaasin tyhjistä papereista, kirjan lehdistä, väreistä . Mukaan tupsahti myös muutamia paperipyyhkeitä. Näistä syntyikin upea tapetti.

 

Siirry katsomaan ->  

 

 

 

Paper work - paperitöitä - Interior
Paper work - paperitöitä - Wallpaper

Woven colors - kudottuja värejä

2013-12-06

JOULUKUUN 6 PÄIVÄ - DREAM WEAVER

 

Dream Weaver tapetti tulee New Yorkilaissuunnittelijaltamme. Tämä vesivärimalli soveltuu hyvin sekä makuu- että olohuoneisiin. Mallia voidaan toistaa, joten pidemmätkin seinät onnistuvat mainiosti. Tällä tapetilla voit leikitellä ja sen voi asentaa ylösalaisin - ihan miten itse haluat. Jos haluat vähemmän värejä, voit valita mustavalkoisen version ja sitten tunnelma onkin ihan toisenlainen.

 

Siirry katsomaan ->  

 

 

Woven colors - kudottuja värejä - Interior
Woven colors - kudottuja värejä - Wallpaper

Vanhoja laatikoita - uusi design

2013-12-05

JOULUKUUN 4 PÄIVÄ - INDUSTRIEL URBAN FARM L.A.

 

Törmäsimme tähän malliin sisustuskuvassa, jonka näimme netissä. Kuva oli otettu upeassa ravintolassa, jossa on tehty upea seinä vanhoista puisista laatikoista.

Teimme vähän salapoliisityötä ja löysimme ravintolan ja sen omistajan Armenin. Armen oli hiukan yllättynyt saadessaan soiton oudoilta ruotsalaisilta, jotka kyselivät mahdollisuutta tulla kuvaamaan seinä tapettimallia varten. Hän innostui asiasta ja antoi luvan kuva seinän. Hän on kerännyt laatikot ympäri Kalifornialaisia farmeja. Jos satut Los Angelesiin ja haluat nauttia ranskalaisen keittiön herkuista, vieraile tässä upeassa ravintolassa, jonka nimi on sama kuin tapetinkin ;  Industriel Urban Farm L.A.


Siirry katsomaan ->    

 

Vanhoja laatikoita - uusi design - Interior
Industriel Urban Farm L.A., vintage
Vanhoja laatikoita - uusi design - Wallpaper

Kirja kädessä - unelma kädessäsi

2013-12-04

JOULUKUUN 5 PÄIVÄ - VINTAGE BOOKS, KANNET

 

Kirjoissa on jotakin lohduttavaa ja rauhoittavaa. Vaikka et olisikaan suuri lukufani, on sinun myönnettävä, että kirjat ovat kauniita. Lainasimme nämä kauniit kirjat ystävältä, joka rakastaa kirjoja. Lupasimme pitää kirjoista hyvää huolta lainan ajan ja palauttaa ne kotiin hyvässä kunnossa ja ylpeinä.  Ja katso mitä niistä saimme aikaan ! 

 

Siirry katsomaan ->  

Kirja kädessä - unelma kädessäsi - Interior
Vintage Books, cover
Kirja kädessä - unelma kädessäsi - Wallpaper

Ruosteista kauneutta tekstiilitehtaasta

2013-12-03

JOULUKUUN 3 PÄIVÄ - PUNCH CARDS

 

Jos inspiraation voi löytää ihan läheltä. Tämä tapetti on kuva Simonsland nimisen rakennuksen julkisivusta kotikaupungissamme Boråsissa. Rakennus on vanha tekstiilitehdas , joka tarjoaa tänään toimitiloja opiskelijoille. Metallilaatat ovat vanhojen tekstiilikoneiden painolaattoja.

 

Siirry katsomaan -> 

 

Ruosteista kauneutta tekstiilitehtaasta - Interior
Punch Cards
Ruosteista kauneutta tekstiilitehtaasta - Wallpaper

Vanhoja kattolaattoja

2013-12-02

JOULUKUUN 2 PÄIVÄ - TIN PLATES NEBRASKA, VALKOINEN

 

Tapettimallimme Tin Plates Nebraska kuvaa antiikkisia kattolaattoja. Nämä upeat laatat ovat kotoisin kauniista apteekista Usan Nebraskasta. Laatat olivat suosittuja 1890-1920 erityisesti Usassa. Ne olivat paloturvallinen vaihtoehto puufasettikatoille. Tänään laatat ovat nousseet uuteen suosioon ja niitä uusvalmistetaan taas. Meistä nämä ajan patinoimat laatat ovat kuitenkin vertaansa vailla.

 

Siirry katsomaan -> 

 

 

 

Vanhoja kattolaattoja - Interior
Tin Plates Nebraska, white
Vanhoja kattolaattoja - Wallpaper

Pariisilaista arkkitehtuuria seinillä

2013-12-01

JOULUKUUN 1 PÄIVÄ - ARKKITEHTUURI

 

Pienessä vanhassa kirjakaupassa Barcelonassa vierailtuamme, löysimme tämän vanhan julkisivupiirroksen piilossa pikkulaatikosta. Rakastuimme siihen korviamme myöten. Se on elegantti ja uskomattoman yksityiskohtainen ja käsinpiirretty. Piirros on kotoisin pariisilaisesta  arkkitehtitoimistosta ja miten se päätyi tähän Barcelonan kirjakauppaan, jää arvoitukseksi. Nyt ne kuitenkin voivat löytää tiensä myös Sinun kotiisi tapetin muodossa. Piirrokset kuvaavat rakennuksia ja julkisivuja, joista osa varmaan on olemassa vielä tänäkin päivänä ja toisia ei taidettu koskaan rakentaa. Voit bongata jonkun näistä rakennuksista Pariisin Rue Drouotilta tai Rue Roissinilta.

 

Siirry katsomaan -> 

 

Pariisilaista arkkitehtuuria seinillä - Interior
Architect
Pariisilaista arkkitehtuuria seinillä - Wallpaper
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5