Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0

ENNAKKOJULKAISUSSA UUTUUSMALLISTO GREENHOUSE

Greenhouse -malliston mallit henkivät kukka-aiheista tunnelmaa. Luonto ja kukat toimivat inspiraationa, mutta ilmaisu on jotain uutta ja erilaista. Kokoelman seitsemästä ensimmäisestä mallista löydät graafisia kukkia, käsinmaalattuja kukka-aakkosia ja arkistoista löytyneitä Ranskalaisia kukkia.

KATSO KAIKKI MALLIT TÄÄLTÄ ->

Kuvatapetti Greenhouse

ABC FOR THE SPELLING BEE

Huolella musteella ja vesiväreillä käsinkirjoitetut kirjaimet Aasta Zetaan. Luonnolla itsellä oli vaikutus aakkosissa esiintyviin kasveihin. Tämän mallin kuvittaja poimi ainoastaan kukkia, jotka luonnostaan näyttävät kirjaimelta. Vinkkejä! Ripusta se vain sellaisenaan tai käytä suunnittelijapalvelua halutessasi kirjoittaa jotain henkilökohtaista. 
Katso malli
Lehdistökuvia

BELLEWOOD

Tämä klassisen kaunis Toile -malli pohjautuu vanhaan käsintehtyyn maalaukseen. Halusimme luoda nykyaikaisen Toilen, unohtamatta kuitenkaan perinteistä käsityötaitoa. Tämä viehättävä ja hieman salaperäinen metsä pohjautuu moniin eri Toile -malleihin, joista me vain poimimme puut romanttisista maisemista. Käytä DesingStudiotamme apuna, mikäli haluat oman rakkaasi nimen kaiverrettavan puunrunkoon.
Katso malli
Lehdistökuvia

FLOWER DOT

Joskus ahdistava päätös voi avata uusia mahdollisuuksia. Me molemmat pidämme yksinkertaisista kuvioista, mutta vihaamme ensinnäkään tyytyä yhteen tai valitsemaan yhtä ylitse muiden. Olemme kätkeneet värikkäistä kukista muodostuvan sydämmen yksinkertaisten ympyröiden taakse, täten onnistuimme luomaan yllättävän kuvion. DesingStudiomme voi auttaa sinua tekemään kuvasta henkilökohtaisemman täyttämällä esim. valokuvalla tyhjät kohdat!
Katso malli
Lehdistökuvia

FLOWERBED

Erilaiset kukat yhdistyvät tässä värikkäässä kukkapenkissa. Emme tunteneet rajoja valitesamme leikekirjan ruusuja, käsinmaalattuja fantasia kukkia ja valokuvattuja päivänkakkaroita tähän luovaan sekoitukseen. Ei ehkä ole yllättävää, että suunnittelija itse tulee Amsterdamista, tulppaanien pääkaupungista. Kuitenkin on varmaa, että tämä malli on suloinen ja viaton.
Katso malli
Lehdistökuvia

WALL GARDEN

Olemme yhdistäneet käsintehdyt vintage -mallit kauniisti kuluneisiin puisiin lankkuihin. Kukat tulevat useista eri malleista, jotka ovat alunperin Ranskasta. Kuviot kukoistivat vielä satavuotta sitten, jonka jälkeen ne joutuivat arkistoon pölyttymään. Nyt heillä on uusi koti ja uusi ilme mallistossamme Greenhouse.
Katso malli
Lehdistökuvia

WELCOME TO THE JUNGLE

Monster kasvista on tullut hyvin trendikäs kasvi. Eksoottinen kasvi on peräisin Etelä-Amerikan trooppisista viidakoista. Tällä vihreällä ja kauniilla kasvilla on kyseenalainen personallisuus. Luonnossa se voi "kiivetä" puuhun asti saadakseen tarvittavan määrän auringonvaloa. Tapetti versiossa kasvi on graafisempi verrattuna alkuperäiseen ja se "kiipeää" mielummin seinälle kuin puuhun.
Katso malli
Lehdistökuvia

WINDING SPRING

Kun kevät tulee, kaikki muuttuu. Mikä ennen oli harmaa on nyt vihreä ja kukat ovat nupuilla kaikkialla. Näihin aikoihin, kun kirsikkapuut alkavat orastamaan, meidän suunnittelijamme sai inspiraation tähän malliin. Kulkiessaan läpi puutarhan kohti studiota, hän huomasi säleikköä pitkin kohoavan kasvin. Kasvi muodosti kauniin kuvion, joka toimii mallina tässä tapetissa.
Katso malli
Lehdistökuvia

 

KATSO KAIKKI MALLIT TÄÄLTÄ ->

 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5