Voit tilata tapettisi helposti ja turvallisesti meiltä, Rebel Walls AB (SE556459456101).

 

Internetistä ostetut tuotteet on valmistettu  RebelWallsin tehtaalla Ruotsissa. 

Tilauksesi toimitetaan valitsemallesi jälleenmyyjälle, jonne tuote maksetaan noudon yhteydessä.

 

Hintamme sisältää Alv%.

 

Tilausvahvistus

 

Vastaanotettuamme tilauksesi, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostiisi. Varmista aina tilausvahvistukselta, että tiedot ovat oikein. Jos sinulla on kysyttävää tai huolia, Käänny meidän puoleemme. Tilausta koskevissa asioissa muista aina pitää tilausvahvistus tallessa tarvittavia tietoja varten. Mikäli haluat peruuttaa tai muuttaa tilaustasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti.

 

Toimitustapa ja -aika 

 

Posti

 

Toimitusaika: 4-7 päivää, Edellyttäen, ettei kuljetuksessa tapahdu viivästyksiä 

 

Toimitus valittuun nettikauppaan

 

Hintaan ei kuulu tuonnista aiheutuvat verot, jotka ovat maa kohtaisia.

 

 

Maksutavat

 

Tuote maksetaan kauppaan noudon yhteydessä

 

 

Palautukset & Reklamaatiot

 

Kuvatapetti on valmistettu mittatilaustyönä, mistä syystä sitä ei voi palauttaa.

 

Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu ja tuotteilla on Ruotsin kuluttajasuojalain mukainen 3 vuoden valitusoikeus(1990:932).

Takuu koskee valmistuksessa ja lähetyksen aikana syntyneitä virheitä. Virheelliset tai kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet palautetaan lähettäjälle ja korvataan veloituksetta.

 

Valmistajalla ei ole vastuuta syntyneistä välillisistä kustannuksista, jotka syntyvät tuotteen virheellisyyden tai kuljetusvaurioiden vuoksi ( mm. työkustannukset, lisämateriaalit ) . Kuluttajan vastuulla on tarkistaa tuotteen virheettömyys ennen asennusta. Virheellisestä asennuksesta johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin. Tavarantarkastajan lausuntoa noudatetaan kiistatilanteessa.

 

Palautus tai reklamaatiotilanteissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen hello@rebelwalls.fi tai puhelimitse 03-3457400

 

 

Henkilötietojen käytöstä

 

Täyttämällä tietosi tilauksen yhteydessä hyväksyt sen, että rebel Walls voi käyttää tietoja ostoistasi, sekä annetuista yhteystiedoista. Me Rebel Wallsilla käsittelemme tietosi voidaksemme täyttää osamme sopimuksesta, toimittaa tuotteet jne.. Käytämme tietoja myös lähettääksemme sinulle tarjouksia ja kertoaksemme uusista tuotteista ja palveluista.

 

Rebel Walls AB

Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi

 

03-3457400

hello@rebelwalls.fi

 

Y-Tunnus

1000523-5