Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0

YOUR STREET - Luo ainutlaatuinen karttatapetti omasta naapurustostasi

Etsitkö jotain tietyn alueen karttaa? Your street -palvelulla saat luotua itsellesi uniikin kartan, jollaista ei kenelläkään toisella ole. Me tarvitsemme ainoastaan osoitteen paikasta, josta haluat tapetin valmistettavan ja halutun karttamallin.

 

Tee kartta omasta naapurustostasi, jossa kadut ympäröivät rakennuksia. Saat paikallisen kartan seinällesi. Zoomaa kartalta unelmiesi kaupunki ja merkitse kaikki suosikki paikkasi.

 

Muokkaa kartan ulkoasua ja tee siitä entistä yksilöllisempi valitsemalla yksi kolmesta erillisestä palvelun tarjoamasta tyyli vaihtoehdosta

YOUR STREET, ORIGINAL

Tämä kartta on siisti ja helppo navigoida. Kartta on sävytetty pehmeän sinisen ja vihreän väreillä. Kadun nimet on kirjoitettu isoilla kirjaimilla ja selkeällä mustalla värillä. Liikenneympyrät ja tiet muodostavat kauniita ja mutkittelevia kuviota seinälle.
LÄHETÄ PYYNTÖ

YOUR STREET, BLACKBOARD

Graafisesta tyylistä orientoitunut henkilö luultavasti lankeaa tämän kartta -mallin estetiikkaan. Maa on pääosin musta, koska se lepää karkealla liitutaululla, kun taas tiet ja joet on kuvattu puhtaan valkoisella.
Lähetä pyyntö

YOUR STREET, MEADOW

Tämän mallin tausta muodustuu kukista tehdyn kollaasin mukaan. Kuvitetut ja valokuvatut kukat luovat elinvoimaisen taustan sitä kierteleville kujille ja kortteleille. Tiet ja vesi ovat saaneet vaalean värin ja ihanan paperisen struktuurin.
LÄHETÄ PYYNTÖ

ME LÄHETÄMME KARTTAEHDOTELMAT VELOITUKSETTA

KARTTAMALLI

Haluttu osoite
(katu, kaupunki & maa)
captcha
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5