Voit tilata tapettisi helposti ja turvallisesti meiltä, Rebel Walls AB (SE556459456101).

 

Joko suoraan Ruotsin tehtaalta tai palvelevien jälleenmyyjien kautta. Tuotteet valmistetaan Rebel Wallsin tehtaalla Ruotsissa ja ne toimitetaan suoraan kuluttajalle tai jälleenmyyjälle, josta nouto tapahtuu.

 

 

Hintamme sisältää alv 24%. 

 

 

Tilausvahvistus

 

Vastaanotettuamme tilauksesi, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostiisi. Varmista aina tilausvahvistukselta, että tiedot ovat oikein. Jos sinulla on kysyttävää tai huolia, Käänny meidän puoleemme. Tilausta koskevissa asioissa muista aina pitää tilausvahvistus tallessa asioinnin helpottamiseksi. Mikäli haluat peruuttaa tai muuttaa tilaustasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti. Tuotteet painetaan välittömästi tilauksen jälkeen, joten toimi nopeasti.

 

Toimitustapa ja -aika 

 

UPS Express / Itella

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää. Edellyttäen, ettei kuljetuksessa tapahdu viivästyksiä

 

Toimitus suoraan kotiisi tai jälleenmyyvään liikkeeseen

 

Hintaan ei kuulu tuonnista aiheutuvat verot, jotka ovat maakohtaisia.

 

 

Maksutavat

 

 

Maksupalveluntarjoajana toimii kansainvälisesti tunnettu ja turvallinen PayPal. Maksu on mahdollista suorittaa joko Paypal -tilin kautta tai Paypalin kautta luottokortilla/Pankkikortilla.

 

 

 

Palautukset & Reklamaatiot

 

Kuvatapetti on valmistettu mittatilaustyönä, mistä syystä sitä ei voi palauttaa.

 

Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu ja tuotteilla on Ruotsin kuluttajasuojalain mukainen 3 vuoden valitusoikeus(1990:932).

Takuu koskee valmistuksessa ja lähetyksen aikana syntyneitä virheitä. Lähetys vaurioista tulee tehdä ilmoitus rahdin kuljettajalle tavaraa vastaanottaessa. Virheelliset tai kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet palautetaan lähettäjälle ja korvataan veloituksetta

 

Valmistajalla ei ole vastuuta syntyneistä välillisistä kustannuksista, jotka syntyvät tuotteen virheellisyyden tai kuljetusvaurioiden vuoksi ( mm. työkustannukset, lisämateriaalit ) . Kuluttajan vastuulla on tarkistaa tuotteen virheettömyys ennen asennusta. Virheellisestä asennuksesta johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin. Tavarantarkastajan lausuntoa noudatetaan kiistatilanteessa.

 

Palautus tai reklamaatiotilanteissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen hello@rebelwalls.fi tai puhelimitse 03-3457400

 

 

Henkilötietojen käytöstä

 

Täyttämällä tietosi tilauksen yhteydessä hyväksyt sen, että Rebel Walls voi käyttää tietoja ostoistasi, sekä annetuista yhteystiedoista. Me Rebel Wallsilla käsittelemme tietosi voidaksemme täyttää osamme sopimuksesta, toimittaa tuotteet jne.. Käytämme tietoja myös lähettääksemme sinulle tarjouksia ja kertoaksemme uusista tuotteista ja palveluista.

 

 

Rebel Walls Suomi

Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi

 

03-3457400

hello@rebelwalls.fi

 

Y-Tunnus

1000523-5