Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0
 

GRAAFISET VÄRIT

Graafiset värit valokuvatapetti – mustavalkeat tapetit ovat ajaton valinta


Eikö mustavalkoinen tuokin mieleen vanhat elokuvat, tunnelmalliset valokuvat ja klassisen tyylin? Graafiset värit valokuvatapetti on tyylikäs ja ajaton valinta sisustuksen tyylistä riippumatta, ja se tuo uniikkia tunnelmaa muuten niin värikkäässä maailmassa. Elegantti mustavalkoinen toimii tehokeinona ja korostaa hienosti sisustuksesi muita värejä sekä tuo hieman retrohenkeä ja vanhan ajan glamouria kotiisi. Ja mihinkäs muuhun modernin sisustuksen ystävät luottaisivatkaan paremmin kuin pelkistettyyn mustaan ja valkeaan? Mustavalkoiset valokuvatapetit lisäävät huoneeseen graafista ilmettä ja monipuolisista valikoimista löytyykin niin sanomalehteä, sarjakuvaa kuin romanttista kukkakuviotakin.

Eikö Graafiset Värit ole sinun tyylistä? Etsi sinulle sopivaa kuvatapettia aloitussivulta.
Graafiset Värit

 

Graafiset värit valokuvatapetti – mustavalkeat tapetit ovat ajaton valinta


Näillä tapeteilla syntyy klassinen look asuntoon kuin asuntoon! Aina tyylikäs musta&valkea tapetti mahdollistaa monet sisustusratkaisut ja pitää kotisi eleganttina trendien vaihtuessa. Mitä muuta voisitkaan seinältä toivoa?

Kauniit tapettiratkaisut löydät Rebel Wallsin monipuolisista valikoimista, ja saat ne nyt tilattua kätevästi netistä. Oli tyylisi sitten moderni tai retro, graafiset värit valokuvatapetti on helppo kiinnittää seinään ja se tuo selkeyttä sisustukseen. Tervetuloa tekemään tunnelmallisia löytöjä!
 
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5