Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0
 

KARKKIVÄRIT

Väriä elämään värikkäiden valokuvatapettien avulla – karkkivärinen valokuvatapetti


Haluatko kerätä katseet, mutta tumma dramatiikka ei ole oikein mieleesi? Siinä tapauksessa karkkivärinen valokuvatapetti on juuri oikea valinta. Rebel Wallsin värikkäät valokuvatapetit sopivat hienostuneeseen sekä nykyaikaiseen tyyliin, sillä ne ovat näyttäviä ja moderneja – laajasta valikoimasta löytyy sekä kauniilla väreillä höystettyjä kaupunkimaisemia että tyylikkäitä kuvioita. On totta, että kirkkaat ja iloiset värit nostavat mielialaa, lisäävät positiivisuutta ja vähentävät stressiä.

Eikö Karkkivärit ole sinun tyylistä? Etsi sinulle sopivaa kuvatapettia aloitussivulta.
Karkkivärit

 

Karkkivärinen valokuvatapetti inspiroi ja ilahduttaa


Värikkään inspiroivassa ilmapiirissä syntyy uusia ideoita ja elämää on helpompi katsoa positiivisella asenteella. Ja millaisia sisustusmahdollisuuksia karkkivärinen valokuvatapetti mahdollistaakaan! Värikäs tapetti voi olla selkeästi sisustetun kotisi kohokohta ja näyttävä katseenvangitsija, joka saa huoneen kalustuksen näyttäytymään kokonaan uudessa valossa.

Puuttuuko elämästäsi väriä? Apu on lähellä! Kiinnitä värikäs valokuvatapetti seinille, niin huomaat värien vaikutuksen pian arjessasi ja olossasi. Rebel Wallsin helppokäyttöiset tapetit ovat suunniteltu yksilölliseen sisustukseen, joka nostaa mielialaa ja saa kodin parhaat puolet esiin. Panosta siis omaan ja vieraidesi hyvään oloon lisäämällä eläväisyyttä kotisi värimaailmaan!
 
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5