Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0
 

LUONTO

Luontotapetti – nauti luonnon rauhasta ja väreistä sisätiloissasi


Luonto rauhoittaa ja hämmästyttää. Kukapa ei haluaisi tuijottaa aavalle merelle tai puiden lehtoon ja tuntea luonnon voiman ja rauhoittavan vaikutuksen? Aina ei tälle kuitenkaan ole mahdollisuutta, ja silloin metsämaisema tai aaltojen tyrskyt omalla seinällä ovat ideaali vaihtoehto. Inspiroidu luonnosta työhuoneessasi ja sisusta vapaasti haluamillasi luontoaiheilla, kuten kasveilla tai maisemilla. Tuloksena saat kodin, joka on varmasti näyttävä kokonaisuus. Kaukaiset vuoret tuovat lupauksen tulevista seikkailusta, talvinen metsä hämmästyttää taianomaisuudellaan, ja järvimaisema kutsuu haaveilemaan.

Eikö Luonto ole sinun tyylistä? Etsi sinulle sopivaa kuvatapettia aloitussivulta.
Luonto

 

Meri, taivas ja kaikki siltä väliltä. Harmooninen ja rauhallinen tai vilkas ja energinen. Täältä löydät jokaiselle jotakin.


Luontotapetti tuo kotiisi energiaa ja seesteisyyttä ja herättää luovuutesi ja mielikuvituksesi. Kaunis sisustus pääsee oikeuksiinsa, ja yksilöllinen koti on helppo saavuttaa, sillä luontoaiheinen tapetti toimii tunnelmanluojana missä tahansa tilassa. Luontotapetti kannustaa mielikuvitukseen ja saa mielen rentoutumaan pidemmänkin päivän jälkeen. Kaupunkiasunto muuttuu helposti omaksi paikaksi, jossa meri tai puiden siimes ei koskaan ole kaukana, ja huomaat, kuinka luonnon läsnäolo vaikuttaa omaan tunnelmaasi. Tilaa Rebel Walls tapetit nyt netistä ja laitat kotisi tyylikkääksi tuossa tuokiossa!
 
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5