Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0

KUVATAPETIT USA

Valokuvatapetit USA tuovat unelman kotiisi


Rebel Wallsin ainutlaatuiset valokuvatapetit USA tuovat kotiisi palan aitoa amerikkalaista tunnelmaa. Niistä löytyy upeita maisemia New Yorkista Las Vegasiin, kaipasit sitten kotiisi kaupunkitunnelmaa tai highwayn vapautta. US valokuvatapetti tapetit ovat tyylikäs ja elegantti valinta, jolla luot väriä kotiisi vaivattomasti, sillä tapetit ovat helposti kiinnitettävissä. Vanhanajan glamouria ja hohdokasta kaupunkielämää huokuvat tapetit nostavat sisustuksesi ja mielialasi kokonaan uudelle tasolle, ja tästä kannattaakin nauttia arjessa täysin siemauksin.
ASENNUSOHJEET
Kuvatapetin asennusohjeet

Kuvatapetti valikoima


 

Valokuvatapetit USA yksilölliseen sisustukseen.


Valokuvatapetit USA ovat näyttävä valinta mille tahansa seinälle, innosti sinua sitten eniten City of Dreams tai Route 66. Näyttävä ja tyylikäs koti on vain muutaman klikkauksen päässä!

Yhdysvalloissa kaikki on suurta, ja sitä suuruutta on mukava tuoda kotiinkin elämääsi innostamaan ja inspiroimaan. Kukapa ei unelmoisi roadtripistä halki mantereen? USA tapetit kutsuvatkin unelmoimaan ja ideoimaan sekä tietysti sisustamaan kodin yksilöllisesti juuri omannäköiseksi. Toteuta unelmasi ja lisää elämääsi hieman nostalgista glamouria tyylikkäiden USA valokuvatapettien avulla. Unelmien toteuttaminen lähtee pienistä asioista!
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5