Kuvatapetit | Rebel Walls

0 tuotteet Ostoskorissa

 
0

KUVATAPETIT METSÄ

Luonnonläheiset metsätapetit tuovat mystiikkaa ja rauhaa kotiisi


Luo kotiisi tunnelmaa ja näyttävyyttä luonnonläheisen metsätapetin avulla. Rebel Walls yllättää kauniilla ja luonnonläheisillä metsäaiheisilla tapeteillaan, jotka tuovat rauhaa ja hyvää oloa kotiin. Metsä sisällä innostaa luovuuteen ja rauhoittaa pitkän päivän jälkeen paremmin kuin mikään. Ainutlaatuinen metsätapetti ammentaa voimaa luonnosta ja on tyylikäs ratkaisu, joka sopii moneen tyyliin ja sisustukseen saumattomasti.

Nauti metsän rauhoittavasta vaikutuksesta omassa kotonasi ja päästä luovuutesi valloilleen mielikuvitusta kutkuttavissa maisemissa. Tyylikäs metsä valokuvatapetti täydentää kauniin sisustuksesi ja antaa sinulle aikaa hengähtää. Metsä myös antaa voimaa ja hyvää oloa, vaikka sitten tapetin muodossa. Koti on paikka rentoutumiseen ja hyvää energiaa henkivän metsän läheisyydessä se onnistuu helposti.
ASENNUSOHJEET
Kuvatapetin asennusohjeet

Kuvatapetti valikoima


 

Metsä Valokuvatapetti


Rebel Walls tarjoaa luonnollista rauhaa ja metsän mystiikkaa kotiisi. Romanttista tunnelmaa henkivä metsätapetti kannustaa ainutlaatuisuuteen ja sillä luot syvyyttä ja ilmettä sisustukseesi varsin helposti. Onhan kotona mukava olla ja elää kun se tuntuu omalta. Sisusta luonteikkaalla metsätapetilla vapaasti missä tahansa huoneessa tai tilassa ja luo mielenkiintoisia yksityiskohtia ja katseenvangitsijoita. Mikä olisikaan parempaa kuin hengittää metsän tunnelmaa omassa kodissa?
 
 

Etsi Tapetteja

Sivukartta

USEIN KYSYTTYÄ

Instagram
Pinterest
Facebook

YHTEISTYÖSSÄ

TILAA UUTISKIRJE

 

Rebel Walls AB

E-mail: 

Puhelin: 

Postiosoite:

Y-tunnus: 

hello@rebelwalls.com
+1 (855) 825-6555
+46 33 20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås, Sweden
SE556459456101
Rebel Walls Logo Badge
Rebel Walls Suomi

E-mail:

Puhelin:

Postiosoite: 

Toimipaikka:

Y-tunnus:

hello@rebelwalls.fi

03-3457400
Harkkotie 1

33470 Ylöjärvi
FI1000523-5